EN
Всички категории
_MG_0191_ 副本
Частен дизайн Силна всмукваща стойка за мобилен телефон за предно стъкло на таблото на автомобила за iphone и samsung

Частен дизайн Силна всмукваща стойка за мобилен телефон за предно стъкло на таблото на автомобила за iphone и samsung


Подробности за продукта

Модел НеT11+S100
Име на продуктаСилен засмукващ държач за мобилен телефон за вентилационен отвор на предното стъкло на автомобилното табло, стойка за табло за свободни ръце Съвместим с универсален iPhone 13 12 11 Pro XS Max 8 Samsung
употребаТабло за автомобил или стъклено предно стъкло
Съвместим телефон3.5"~6.5" смарт телефон
Характеристика 1
Плоско и гладко табло: Ако арматурното табло е плоско и гладко, моля, монтирайте вендуза директно върху него. (Подложката/червеният стикер е проектиран да създаде равна повърхност, толкова ненужна за плоско арматурно табло).
Характеристика 2Текстурирано и неравномерно табло: Подложката е за еднократна употреба. Преди да монтирате вендузата върху текстурирано или неравномерно табло, моля, натиснете силно подложката за 1 минута и оставете подложката да престои ТРИ ДНИ, за да има висока лепкавост.
Характеристика 3Измивайте вендузата редовно: Изплакването и изсушаването на въздуха на вендузата след продължителна употреба може да възстанови нейната лепкавост.
Характеристика 4Не препоръчваме поставянето на вендуза върху кожени, стени или филмирани стъклени повърхности, тъй като вендузите са проектирани със силен вискозитет и привличане. В такъв случай, моля, монтирайте го на предното стъкло или на вентилационния отвор.
Приложение 1Ако използвате тежък или натоварен калъф за телефон с пръстена, трябва да извадите пръстена от калъфа за телефона.
Приложение 2Моля, имайте предвид, че дебелината на гърба на калъфа на телефона трябва да бъде по-малка от 0.24 инча. Не е подходящ за калъфи за пръстени.

_MG_0191_ 副本

Сродни продукти

Изпращане на ЛС